marți, 17 mai 2011

Eva Meier & Mike Makus









Eva Meier Bear: nascuta in 1964 in Elvetia, ea traieste din 1999 in Portugalia. Eva e mama a doi copii adulti , practiciana ayurvedica , terapeuta prin masaj , sweatlodge keeper, instructoare de mers pe jar, scriitoare, facilitatoare de workshopuri spirituale si de retreaturi pentru femei si fete, conducatoare de traininguri profesionale si firewalkuri din 1993 .
In muntii Elvetiei, precum si in Algarve/ Portugalia, Eva a avut o ferma organica cu oi si cai,cultivand produse agricole sanatoase, integrand acolo si un centru de seminarii si workshopuri samanice, de vindecare naturista , ritualuri de trecere, firewalk-uri si vacante...
in 2010, dupa intoarcerea din Cautarea Viziunii ( Vision Quest) din tinutul Sami , ea a decis sa renunte la ferma si la centrul spiritual din Algarve/Portugalia, pentru a urma chemarii spiritelor focului . Acum, ea isi dedica puterea feminina plina de inspiratie catre munca de Lecuitoare cu Foc , calatorind prin Europa in locurile in care este invitata de oameni pentru a le impartasi din experienta ei vindecatoare si din munca ei cu spiritul sacru al focului .
Firewalking-ul e viata mea, iubirea mea, pasiunea si profesia mea

Mike Makus, Finding Tiger: nascut in 1957 in Germania, Mike traieste acum in Portugalia. El este pictor si sculptor. Munca sa de artist este influentata de conectarea sa spirituala cu natura, in special cu elementul Foc, pe care il intelege a fi " invatatorul creatiei divine". Mike este sweatlodge keeper, firewalk instructor, firewalk engineer si firebuilding artist.
Focul este invatatorul si inspiratia mea ”

Eva si Mike au ewfectuat ceremonii ale focului si firewalkuri pentru grupuri de la 20 la 600 de persoane, in Portugalia, Germania, Spania, Italia, Austria , Scandinavia , si Elvetia , iar acum abia asteapta sa va cunoasca pe VOI, OAMENI AI FOCULUI din ROMANIA ...!